Pudotusvalikko
  • SF Studios

SF Studios

Osoite: Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki
Tilaaja: Bio Rex / SF Studios
Pa-La pääsuunnittelu: Jaana Partanen & Heikki Lamusuo
Pa-La tiimi: Ville Hintsala, Aaro Mäkinen, Heli Suoaro, Ahmad Moradian

2022

Yhteisöllinen tila, jonka mausteena toimivat hopean eri sävyt

SF Studioiden uudistus valmistui loppuvuodesta 2022. Tilat ovat SF Studioiden henkilökunnan ja heidän asiakkaidensa työ- ja tapaamispaikka, jossa valitaan laadukkaita elokuvia Suomen elokuvateattereihin. SF Studio sijoittuu BioRex Redin yhteyteen, aivan elokuvateatterin seinän taakse. Niin studiolla kuin elokuvateatterinkin puolella toistuvat samat muodot sekä materiaalit. Suunnittelu toteutettiin Partasen & Lamusuon Liikkuva Linna -periaatteella tiiviissä yhteistyössä SF Studion käyttäjien kanssa.

 

Valoisa yhteinen keittiötila toimii niin ruokailu- kuin palaveritilana. Kuva © Heikki Rautio

Teaseritilan saa pimennettyä katseluhetkiä varten. Kuva © Heikki Rautio

Valaisimet ja viherkasvit elävöittävät tiloja. Kuva © Heikki Rautio

Suuret ikkunat ja lasipinnat luovat avaruutta ja tuovat valoa. Kuva © Heikki Rautio

Traileritiloissa viihtyvyyttä luovat kauniit korituolit sekä Paladin Tuma-pöydät. © Heikki Rautio

Tilallisesti uusi studio on persoonallinen ja yhteisöllinen, tilassa tehdään nyt mukavasti elokuva-ammattilaisen työtä. Oma traileritila, kompakti elokuvasali, teaseritila sekä yksittäiset neuvottelu- ja työtilat raikkaine viherkasveineen tuovat studiolle sen kaipaamia elementtejä käytettävyyttä unohtamatta. Tilassa on käytetty paljon puuta ja akustoivia elementtejä. Sisustuksessa on hyödynnetty nykypäivän kierrätyshengessä mahdollisimman paljon SF Studion omia kalusteita, kaikkea ei haluttu eikä tarvinnut ostaa uutena. Palad on toimittanut tilaan Tuma-pöydät

Hopeinen teema yksityiskohtineen vahvistaa elokuvamaailman glamouria, lisäksi katseen kiinnittävät tarkkaan valitut valaisimet. Niiden tuoma tilaan sopiva valaistus korostaa studion raikasta, uutta luonnetta.

Tilat onnistuivat yli odotusten. Kokonaisuudessaan stressitön ja hyvä projekti.  -Timo Räisänen / SF Studios

Ajattelemme, että luovalle yhteistyölle joustavuuttakin tärkeämpää on mukautumiskyky.
Se, kuinka hyvin pystymme kertomaan saman tarinan, vaikka sivumäärä kirjassa vaihtuisikin. Satojen projektien, isojen ja pienten, kokemuksella voimme todeta, että vaikka olemmekin ylpeitä kättemme jäljestä, ovat parhaat työmme ennen kaikkea asiakkaidemme ansiota. He ovat jakaneet kanssamme näkemyksen, että yhteinen visio ja unelma ovat onnistumisen elinehto. Me suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto – haluamme luoda ympärillemme eheän maailman, pala palalta.
× Sulje