Partanen & Lamusuo Oy mukana Finnpulp-projektissa

02.10.2018

Arkkitehti- ja suunnittelutoimisto Partanen & Lamusuo Oy suunnittelee havusellutehdas Finnpulp Oy:n tehdasmiljöön Kuopion Sorsasaloon. Finnpulp Oy:n kanssa solmittu sopimus kattaa alueen visuaalisen ilmeen, toimistorakennuksen ja auditorion arkkitehtisuunnittelun sekä henkilöstöravintola-kahvilan suunnittelutyöt. Itse tehdasrakennukset ja tuotantolaitokset suunnittelee kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyritys Pöyry-konserni.

Partanen ja Lamusuo tiimeineen pääsevät luomaan tehdasmiljöön maisemallisen ja arkkitehtonisen kokonaiskuvan alusta alkaen. Toimisto lähtee työhön ylpeänä kuopiolaisen ympäristön puolesta. Finnpulpille oli tärkeää löytää paikallinen taho kohteen arkkitehtisuunnitteluun. Kuopiolaisena Partanen & Lamusuo pystyy tuomaan tehdasalueen suunnitteluun alueellista omaleimaisuutta.

Tehdasalueista voidaan luoda aikaa kestäviä ja arkkitehtuuriltaan visuaalisesti kiinnostavia niin kuin tehtiin teollistumisen alkuaikoina. Haluamme, että alue sointuu ympäristöönsä kauniisti. Huolellisella suunnittelulla vaikutetaan myös tehtaalla työskentelevien ihmisten hyvinvointiin, Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo sanovat.

Kuva © Pixabay

Kommentit

Nimetön Lähetetty 02.10.2018 - 10:47

Kiitos kiitos!
Koko Pa-La-tiimin puolesta 😁 😄

Kommentit

pro kotiseutu Lähetetty 02.10.2018 - 06:51

Päivitys pro kallavesi-ryhmässä:

Kuopiolainen yritys lähtemässä mahdollisen tehdashankkeen somistajaksi. Tietävätpähän nyt kotiseudun ystävät mistä ei arkkitehtipalveluja kannata ostaa. Nolo juttu hyvälle maineelle joka taisi nyt mennä vaikka hanke kaatuisikin.

https://pa-la.fi/partanen-lamusuo-oy-mukana-finnpulp-projektissa/

“Partanen ja Lamusuo tiimeineen pääsevät luomaan tehdasmiljöön maisemallisen ja arkkitehtonisen kokonaiskuvan alusta alkaen. Toimisto lähtee työhön ylpeänä kuopiolaisen ympäristön puolesta. Finnpulpille oli tärkeää löytää paikallinen taho kohteen arkkitehtisuunnitteluun. Kuopiolaisena Partanen & Lamusuo pystyy tuomaan tehdasalueen suunnitteluun alueellista omaleimaisuutta.

Tehdasalueista voidaan luoda aikaa kestäviä ja arkkitehtuuriltaan visuaalisesti kiinnostavia niin kuin tehtiin teollistumisen alkuaikoina. Haluamme, että alue sointuu ympäristöönsä kauniisti. Huolellisella suunnittelulla vaikutetaan myös tehtaalla työskentelevien ihmisten hyvinvointiin, Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo sanovat.”

Kommentit

Nimetön Lähetetty 02.10.2018 - 05:40

Ei kuulosta kovin ympäristöystävälliseltä Kallavettä ajatellen.

Kommentit

Kuormaväline Oy Lähetetty 02.10.2018 - 05:10

Hyvää kannattaa odottaa. Menestystä tärkeään projektiin!

Kommentit

Sirkku Lähetetty 02.10.2018 - 04:19

Onnea ja menestystä isossa hankkeessa!

Kommentit

Nimetön Lähetetty 02.10.2018 - 04:00

WAUUU. Kuulostaa hyvältä. Onnea ja menestystä hienoon ja tärkeään projektiin…!