Pa-La Uutiskirje 5 / 2024

27.02.2024

Pa-La Uutiskirje 5 / 2024
Grand Design Suomi ja 5 muuta tarinaa arkkitehtuurista ja taiteesta


Viimeisimmästä uutiskirjeestä on vierähtänyt jo tovi. Moni suunnittelutyön alla ollut projekti on saatu päätökseen ja on aika uuden koosteen.
Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä esittelemme useita kuluneen vuoden inspiroivimpia  projektejamme julkisen taiteen ja arkkitehtuurin parissa.

Uutiskirjeestä voit mm. lukea kouluympäristöön sijoitetusta "Mansikkapaikasta", joka on upeasti kuviolaudoitettu julkisen taiteen taidonnäyte Mansikkaniemen koululla, sekä Original Sokos Hotel Puijonsarven, Kuopio Tanssii ja Soi tanssiesityksistä inspiraationsa ammentaneiden neljän dynaamisen taideteoksen suunnittelun vaiheista.

Osasuurennos Hotelli Puijonsarven Black Swanista. 4 teoksen innoittajana on toiminut Dada Masilon Joutsenlampi ja Tero Saarinen Companyt Third Practice.

Mansikkaniemen koulun taidejulkisivu.

Ilkka Kaikuvuo pääsee ääneen Palad Podcastin 3 jaksossa.

Joensuulaisen Elokuvateatterikeskus Tapion laajennus Ja Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ylellisen Biorex kulttuurikasarmin valmistuminen tuo taas uudenlaisia elokuvaelämyksiä asukkailleen. Lisäksi voit tutustua Grand Designs Suomi- televisio ohjelmaan valittuun kohteeseen Villa V:hen ja fiilistellä sen arkkitehtuuria sekä lukea miten projektille lopulta kävi.

Palad Podcastin tuoreessa jaksossa pääsemme keskustelemaan Ilkka Kaikuvuon kanssa, mikä tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen liike-elämän ja suunnittelun yhtymäkohtiin. Kuuntele jakso ja ota vaikka koko kanavamme seurantaan.

Uutiskirjeemme tarjoaa laajan näkymän suunnittelun ja arkkitehtuurin maailmaan, jossa luovuus, kestävyys ja yhteistyö ovat keskeisessä roolissa.

Lue uusin Uutiskirje täältä.

Tai tilaa Uutiskirje suoraan sähköpostiisi.

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.