Etsimme arkkitehtia / rakennusarkkitehtia

14.06.2021

Vahvan ohjelmisto-osaamisen omaava, luova ja tarkka suunnittelija saa paikan tiimissämme.

Me olemme tiimi ja yhteisö, jolla on yhteinen tavoite. Tehtävämme on luoda ympäristöstämme harmonisempi, kauniimpi ja toimivampi – pala palalta eheämpi. Taide on aina liittynyt työhömme, mutta meille taide tarkoittaa tapaamme ajatella ja löytää tunne ja tarina, sekä tehdä se todelliseksi. Loppujen lopuksi itse taideteos sekä onnistumisemme mittari on kokemus, jonka teos, tila tai ympäristö synnyttää.

Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Kättemme jälki näkyy elokuvateattereissa, sairaaloissa, rakennuksissa, ihmisten kodeissa, kaupungeissa ja maisemissa. Mutta vaikka huomion keskipisteessä on yleensä työmme lopputulos, me pidämme yhtä tärkeänä matkaa ennen sitä. Meillä onnistutaan aina yhdessä.

Innostuminen ja palo ovat ammattitaitomme kivijalka. Jokainen työ vie meitä eteenpäin yksilöinä sekä yhteisönä, siksi suhtaudumme kunnianhimoisesti kaikkiin projekteihimme.

Tunnetuimpia töitämme ovat mm. Hotel & Spa Resort Järvisydämen Järvikylpylä, Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) Kaarisairaalan julkiset tilat sekä Ortodoksisen kirkkomuseo Riisan uudistus.

Työvälineenämme on Revit-ohjelmisto, jonka sujuva hallinta on työssä onnistumisen kannalta välttämätöntä. Käytämme myös AutoCAD-ohjelmistoa. Muiden suunnitteluohjelmien osaaminen (mm. Twinmotion, 3ds Max, Adobe Photoshop) sekä kokemus tietomallipohjaisesti toteutetuista rakennushankkeista katsotaan eduksi. Arvostamme myös valmiutta sisustus- ja kalustussuunnitteluun.

Toivomme sinulta arkkitehdin/rakennusarkkitehdin koulutuksen lisäksi itsenäistä, positiivista ja aktiivista työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hae paikkaa 31.7.2021 mennessä.
Lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostitse osoitteeseen: office@pa-la.fi

Työ alkaa: 9/2021 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Melankatu 30, 70500 Kuopio
Lisätietoja antaa: Jaana Partanen, partanen@pa-la.fi, puh. 050 321 6313

Toimistomme esittely Youtubessa: https://youtu.be/prK5s6a986I

Kerromme lisää avoimesta työpaikasta TE-livelähetyksessä ke 16.6. klo 14. Pääset katsomaan lähetystä Pohjois-Savon TE-palveluiden Youtubessa tai Facebook-kanavalla

Jätä kommentti


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.