Etsimme projektiarkkitehtia!

08.02.2018

Empaattista suunnittelua omaava, luova ja tarkka projektiarkkitehti saa paikan tiimissämme.

Me olemme tiimi ja yhteisö, jolla on yhteinen tavoite. Tehtävämme on luoda ympäristöstämme harmonisempi, kauniimpi ja toimivampi – pala palalta eheämpi. Taide on aina liittynyt työhömme, mutta meille taide tarkoittaa tapaamme ajatella ja löytää tunne ja tarina, sekä tehdä se todelliseksi. Loppujen lopuksi itse taideteos sekä onnistumisemme mittari on kokemus, jonka tila tai ympäristö synnyttää.
Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Kättemme jälki näkyy elokuvateattereissa, sairaaloissa, rakennuksissa, ihmisten kodeissa, kaupungeissa ja maisemissa. Mutta vaikka huomion keskipisteessä on yleensä työmme lopputulos, me pidämme yhtä tärkeänä matkaa ennen sitä. Meillä onnistutaan aina yhdessä.
Innostuminen ja palo ovat ammattitaitomme kivijalka. Jokainen työ vie meitä eteenpäin yksilöinä sekä yhteisönä, siksi suhtaudumme kunnianhimoisesti kaikkiin projekteihimme.

Tällä hetkellä työn alla on:
sairaalarakennuksia,
elokuvateattereita,
elämysmatkailukohteita,
näyttelysuunnittelua…

Jos vielä olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, osaat AutoCadiä, Revittiä ja tietomallinnusta, älä epäröi ottaa yhteyttä!
Lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostitse osoitteeseen: office@pa-la.fi

Paikka täytetään heti, kun tehtävään sopiva arkkitehti ilmoittautuu.

Lisätietoja antaa:
Jaana Partanen, taiteellinen johtaja / hallituksen puheenjohtaja
050 3216313, partanen@pa-la.fi